Wimoca Rotterdam

  • Officieel dealer van Fiat , Jeep , Alfa Romeo voor Rotterdam


Over ons

Al meer dan 35 jaar Wimoca

Ruim 35 jaar zijn wij inmiddels actief in autoland. Al deze jaren worden wij in de reviews positief beoordeeld. Ieder klant moet zich bij ons thuis voelen, is al deze jaren al ons motto.

Daihatsu

Ruim 30 jaar is Daihatsu ons hoofdmerk geweest en in deze jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste dealer van Europa voor dit merk. Dit kan alleen met een trouwe klantenkring. Nadat Daihatsu in 2011 stopte met de verkoop in Europa, zijn wij in maart 2011 overgestapt naar Chevrolet.

Chevrolet

Als Chevrolet dealer behoorden wij al na driekwart jaar bij de tien beste dealers van Nederland. Helaas stopte ook Chevrolet in Europa. Wij zijn echter niet stil blijven zitten en hebben nu een multi-dealerschap opgericht.

Diverse merken

Wij bieden op dit moment diverse merken – nieuw – aan voor de verkoop. Hierbij kan gedacht worden aan merken als Mitsubishi, Ford, Fiat, Seat, Mazda, Hyundai, Nissan, Volkswagen, Toyota, Kia, waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Daarbij kunnen wij door onze relatie met diverse dealerketens meedoen aan aanbiedingen, waarmee andere dealers van een bepaald merk adverteren.


Graag begroeten wij u voor een persoonlijk gesprek in onze showroom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *