Wimoca Rotterdam

  • Onderhoud aan alle merken


    Wimoca, voor onderhoud en reparatie Lees meer ›

Klanten over Wimoca

‘Service staat voorop bij Wimoca!’

Inmiddels rijd ik al 38 jaar auto. Ik kocht ze dan hier en daar. Tot ik bij Wimoca aan de Jacques Dutilh weg binnen liep en daar een prachtige Renauld Clio zag en die direkt heb gekocht. Wat een leuk bedrijf is dat! Ik werd gastvrij en zeer vriendelijk geholpen. Inmiddels ben ik al jaren vaste klant bij Wimoca. De koffie staat altijd klaar en die vriendelijke behandeling is er nog steeds. Service staat voorop bij Wimoca! Kwaliteit en zekerheid dat zocht ik,en dat vond ik. Voor mij nooit geen andere autogarage meer, ik weet nu wat ik heb en ik weet niet wat ik weer bij een ander vind (of juist wel!).

Een aanrader!
M. Roos

Rotterdam

‘Het ongecompliceerde, altijd leuk, gezellig en een hartelijk woord met of zonder koffie’

Thelma van Veen-Kalksma wil haar garagehouder Wimoca een compliment geven voor de
goede service die haar altijd verleent is en nog steeds verleent word. Kapot lampje, bandenspanning, raamwisser rijd maar langs en hop klaar terwijl je wacht zonder morren dat is pas service, mijn man rijd Landrover als hij met deze kwalen langs rijd, jaja afspreken volgende week meneer is dan `t antwoord.

Laat mij maar bij Wimoca blijven inmiddels rijd onze dochter ook al in een auto die wij wilden in ruilen en blijft het onderhoud doorlopen bij het zelfde adres ook zij is dik tevreden met hun klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Ik zelf kom al uit de periode van de Simca 1000 auto bij deze garage houder, mee gegroeid met de verandering van automerken Daihatsu Cuore 5x, Charade 1x, Chevrolet 2x en nu een Misubishi Spacestar wat ik bijzonder aan deze garage vind het ongecompliceerde altijd leuk gezellig en een hartelijk woord met of zonder koffie.

Waar vind je in deze regio van Rotterdam nog zo`n adres, al heb ik stiekem weleens geprobeerd met inruilen bij een ander adres maar kwam er bij Wimoca er altijd wel weer uit, deze namen wel de moeite om mij terug te bellen wat ik bij een andere garage niet meemaakte en dat is pas service en klantvriendelijkheid, zolang ik het mij kan veroorloven blijf ik Wimoca trouw.

Met vriendelijke groet,
T. van Veen-Kalksma
Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *